Hidratáló arckezelések

Hyaluronic arckezelés

50 perc / 18 500 Ft
Az arckezelés leírása: 

Ebben a kezelésben az EtreBelle német professzionális termékcsalád hialuronsavat nagy mennyiségben tartalmazó termékeit használjuk.
Az hialuronsavval történő kezelés érzékelhetően hidratáltabb, feszesebb bőrképet varázsol. A hyaluronic termékek egyaránt tartalmaznak kis,-közepes és nagy molekulájú hialuronsavat, ennek köszönhetően a bőr minden rétegében mélyreható és intenzív hidratálást tudunk elérni.

Tartalma:

Letisztítás, tonizálás, peeling, ampulla, arcpakolás

Foglalás

Hyaluronic Luxury treatment

120 perc / 24 000 Ft
Az arckezelés folyamata:

Letisztítás, Hydrabeauty kezelőgéppel történő előkészítés és bőrmegújítás, tonizálás, gőzölés, mélytisztítás, hatóanyagbevitel thermoterápiával vagy ultrahanggal,  arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, hidratáló pakolás, nappali krém felvitele.

Az hialuronsavval történő kezelés érzékelhetően hidratáltabb, feszesebb bőrképet varázsol. A hyaluronic termékek egyaránt tartalmaznak kis,-közepes és nagy molekulájú hialuronsavat, ennek köszönhetően a bőr minden rétegében mélyreható és intenzív hidratálást tudunk elérni

Foglalás

Hyaluronic hidratáló arckezelések mélyreható hatással

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!