Sunlighten szauna Debrecen

Sunlighten mélymeleg terápia

45 perc / 10 000 Ft

A Sunlighten szauna – a finn szaunáknál megszokottól eltérően – nem a helyiség levegőjét, hanem közvetlenül a tested hevíti fel. Az izzadást víz használata nélkül az infravörös sugárzás váltja ki, amely bőröd alsóbb rétegéiben is képes kifejteni jótékony hatását. A Sunlighten szaunában működő Solocarbon sugárzók klinikailag igazoltan a leghatékonyabb módon állítják elő az infravörös hőt, és egyetlen készülékben mindhárom hullámhossz típust tartalmazzák.

A Sunlighten hatásai:

  • A közeli infravörös hullámhossz (NIR) elősegíti a szövetek növekedését, a sebgyógyulást, a bőr megújulását és a sejtek egészségét.
  • A közepes infravörös hullámhossz (MIR) a test lágy szöveteibe hatolva felgyorsítja a gyógyulási folyamatot azokon a testrészeken, ahol gyulladás alakult ki.
  • A távoli infravörös hullámhossz (FIR) jut el a legmélyebbre. Azokat a helyeket célozza meg, ahol a méreganyagok felhalmozódtak.

Foglalás

sunlighten szauna Debrecen

A Sunlighten mélymeleg terápia az alábbiakra van jótékony hatással:

Méregtelenítés

A Sunlighten a hagyományos szaunákkal ellentétben gyengéd, gyógyító hatású infravörös sugárzással működik. Mindez elősegíti az ellazulást, csökkenti a stresszt, hozzájárul a nyugodt éjszakákhoz, közvetlenül szaunázás után pedig frissítő hatást biztosít.

Fájdalomcsillapítás

Fájdalomcsillapítással foglalkozó szakorvosok is gyakran beépítik kezelésükbe a Sunlighten szauna alkalmazását, hiszen oldja az izomgörcsöket, enyhíti a kisebb, valamint a krónikus (például fibromyalgiás) fájdalmakat, és képes lerövidíteni a felépülési időt.

Bőrfiatalítás

A Sunlighten infraszauna használatával bőröd fiatalosabbá válik és megtelik energiával. Az infravörös sugárzásnak köszönhetően csökkennek a ráncok és javul a bőr tónusa, a sugárzás mélyebb rétegekbe hatolva pedig eltávolíthatja a méreganyagokat.

Relaxáció

A Sunlighten szauna a távoli infravörös sugárzással emeli meg tested belső hőmérsékletét. Sejtszinten szabadítja meg szervezeted a mérgező anyagoktól, erősíti az immunrendszered és hozzájárul, hogy a bevitt tápanyagok hatékonyabban hasznosuljanak.

Vérnyomáscsökkentés

A szisztolés és a diasztolés vérnyomást a szaunák közül kizárólag a Sunlighten infraszauna képes klinikailag igazoltan csökkenteni. A verejtékezés hatására javul a keringés, felgyorsul a véráramlás, megnövekedik a szívritmus, a vérnyomás pedig lecsökken.

Súlycsökkentés

A Sunlighten infraszauna úgy égeti el a felesleges kalóriákat, hogy közben a legnagyobb kényelemben pihenheted ki magad. Alkalmanként akár 600 kilokalóriát is elégethetsz – ehhez pedig csak annyit kell tenned, hogy kényelmesen ellazulva, egyhelyben ülsz.

Keringésjavítás

A Sunlighten infraszauna olyan hatást vált ki, mintha intenzív testmozgást – passzív kardio edzést – végeznél. Az izomzat melegítése közepes infravörös tartományú sugárzással akár a normál érték duplájára is növelheti a vér áramlását.

Immunerősítés

A közeli, közepes és távoli infravörös sugárzási technológianak köszönhetően több oxigén jut el a sejtekhez, mindez pedig segít az izmok regenerálódásában, támogatja a sejtek egészségesebbé válását és ellenállóbbá teszi az immunrendszert.

Szauna? Mélymeleg terápia? SUNLIGHTEN!

A Sunlighten szaunák hatékonyságuk, kialakításuk, felszereltségük és minőségük szempontjából is a legmagasabb minőséget képviselik. A ragasztás nélküli konstrukció, az alapanyagként használt kézzel válogatott fa elemek és a vízszintes dizájn alkalmazása az iparágban egyedülállónak számítanak, a rendszeres minőségellenőrzés pedig szavatolja, hogy a Sunlighten szaunák jótékony hatásai mindenki számára maximális hatékonysággal biztosíthatók legyenek.

Választható wellness programok:

  • Testsúlycsökkentés
  • Anti-aging / Öregedésgátlás
  • Fájdalomcsillapítás
  • Méregtelenítés
  • Relaxáció
  • A szív- és érrendszer edzése

szauna debrecen infra segítségével

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!