Rajawatu masszázs - királyi rituálé

Rajawatu - királyi rituálé

50 perc / 13 000 Ft

A meleg aromamasszázs köveknek – melyeket masszőrünk speciális hatóanyagokból saját maga készít el – nemcsak fizikai, hanem érzelmi hatásuk is van. Gyengéden aktiválják a blokkolt energia csatornákat és csakrákat, így az élet energiája ismét szabadon áramolhat. A rajawatu masszázs serkenti a keringést, megszabadít a fizikai és érzelmi feszültségtől, valamint stimulálja az energiaáramlást.

A rituálét egy speciális rajawatu illóolajos lábfürdővel kezdjük. Ezidő alatt elkészítjük a szintén illóolajos köveket. A rajawatu port összekeverjük a megadott mennyiségű vízzel, majd az így kapott masszából két masszírozó követ formázunk. Pár perc elteltével a kövek megszilárdulnak és e kémiai folyamat következtében felmelegszenek 60 °C fokra. Ezekkel az illatos forró kövekkel végezzük a hátmasszázs rituálét. A kövek készítése közben -még puha álapotban- beleírjuk vendégünk nevét, és a rituálé befejeztével az illatos köveket ajándékba adjuk.

Foglalás

Rajawatu masszázs


Nézz be hozzánk és éld át a wellness varázsát!

Létezik egy hely, ahol nem ér el a hétköznapok zaja és rohanása. Ahol a kényelmed és kényeztetésed az első. Ahol léleksimogatással vigyáznak az egészségedre. Ahol a kellemetlenségektől mentes egészségmegőrző wellness kozmetikai és testkezelések a külső megújulás mellett lelki feltöltődést nyújtanak. Készen állsz rá, hogy mindezt megtapasztald?


A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!